بهترین ابزار دورکاری چیست؟

بهترین ابزار دورکاری با هدفی که کاربر دارد مشحص می گردد. دورکاری واژه ای است که قدمت زیادی در دنیای کسب و کار دارد ولی برای بسیاری از افراد غیر ممکن تلقی شود. خیلی از ما تا امروز واژه دورکاری رو رو فقط برای انجام کارهای انفرادی مثل تایپ، تولید محتوا، یا ساخت یک محصول که معمولا شامل صنایع دستی می شود، می شناسیم. همه ما تجربه کار کردن را در شروع یک روز کاری با حضور در محل کار در کنار سایر همکاران می شناسیم.

در این شرایط که بسیاری از ما تجربه ای از دورکاری نداریم افرادی هستند که به صورت فریلنسری برای شرکت های خارجی کار می کنند. به عنوان مثال انجام خدمات سئو، طراحی و گرافیک، طراحی داخلی، نقشه کشی، طراحی سایت، انجام محاسبات فنی  و… کارهایی هستند که به صورت فریلنسری و دورکاری انجام می شود.

جالب است بدانیم بسیاری از کسب و کارهای بزرگ دنیا برای کنترل هزینه های خود، بهره وری بیشتر، استفاده بهینه از نیروی انسانی بسیاری از بخشهای کاری خود را به صورت دور کاری انجام می دهند. در این بین نامه شرکت های بزرگی مثل آمازون (Amazon)، دل (Dell)، American Express و…. نیز دیده می شود.

شرایط امروز جهان و شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن بسیاری از کسب وکارها باعث شده است که دورکاری تنها گزینه برای ادامه فعالیت بسیاری از مشاغل باشد.

 

 

بهترین و کاربردی ترین ابزارهای دورکاری

برای مدیریت و اجرای دورکاری به ابزارهایی برای حفظ ارتباط و دریافت گزارش و پیگیری امور احتیاج داریم. ابزارهای زیادی برای این کار ارائه شده اند که در این مقاله به بررسی و معرفیبهترین و کاربردی ترین ابزارهای دورکاری می پردازیم. هر کسب و کار با توجه به زمینه کاری خود می تواند ابزار مناسب خود را انتخاب کند.

بهترین ابزار دورکاری چیست؟ ما در این جا ابزار های دور کاری کاربردی و پر طرفدار  را معرفی می کنیم این ابزار های را به 3 بخش مدیریت پروژه، ابزار برگزاری سمینار و چت و تماس های آنلاین و ابزار ذخیره فایل تقسیم کرده ایم.

 

 

بهترین ابزار دورکاری برای مدیریت پروژه

 

ترلو Trello

ترلو یکی از ابزارهای دورکاری قدرتمند مدیریت پروژه می باشد. اگر در یک سازمان کار می کنید، یک پروژه مشترک دارید یا حتی برای هماهنگ کارهای خانواده به ابزار مناسبی نیاز دارید، ترلو می تواند به شما کمک کند. ترلو با قابلیت ایجاد برد، کارت و کامنت، ساخت تیم های مختلف و پاسخ دهی فضای مناسبی برای تعامل پروژه را فراهم کرده است. با اضافه کردن کامنت، پیوست فایل، تنظیم روز سررسید برای هر بخش میتوانید جزئیات کاملی را در کارت ها ببینید.

برای دانلود این برنامه می توانید به سایت Trello مراجعه کنید و با ساخت اکانت از ویژگی های این برنامه استفاده کنید.

ابزار دورکاری مدیریت پروژه Trello

بیس کمپ Basecamp

ویژگی خاص نرم افزار Basecamp امکان چت آنلاین و مدیریت پروژه به صورت یکپارچه در یک نرم افزار می باشد. همه آیتم ها را به صورت دسته بندی شده در یک نرم افزار خواهید داشت، پروسه ها شفاف قابل پیگیری است. در انجام پروژه ها معمولا اطلاعات پروژه بین ایمیل ها، سرویس های مختلف به اشتراک گذاری فایل، چت ها و جلسه ها پخش می شود. در نرم افزار Basecamp همه این اطلاعات را یکجا می توانیم داشته باشیم که همه چیز قابل فهم بوده و مسیر انجام پروژه مشخص و قابل پیگیری است. این نرم افزار برای پروژه ها و اشخاص مختلف مانند گالری ها، فریلنسرها، مشاورها، معماران مدارس و …. قابل استفاده خواهد بود

 

 

آسانا Asana

Asana پلتفرمی برای مدیریت پروژه می باشد امکان مدیریت اهداف، پروژه ها و کارهای روزمره را فراهم می آورد. یکی از کاملترین پلتفرم های مدیریت پروژه می باشد. امکان تعریف تسک ها، زمان سررسید کارها، روند اجرا و پیشرفت پروژه  و مشاهده روند اجرای پروژه ها در کنار هم و … می باشد. امکان تیم سازی، تقویم، تعریف فرم در این نرم افزار بسیار ساده می باشد. گرافیک بالای Asana و امکان بررسی بصری روند اجرای تسک ها در این نرم افزار بسیار قابل توجه می باشد. بزرگترین مشکل استفاده از این نرم افزار فیلتر بودن آن می باشد که دسترسی به این نرم افزار را دشوار می کند.

 

 

asana یک ابزار مدیریت پروژه به صورت دورکاری

 

تسکولو Taskulu

این برنامه در واقع بومی شده برنامه های مدیریت پروژه مثل trello می باشد و با گسترش نیاز به ابزارهای دورکاری در ایران تهیه شده است. تسکولو با توجه به مدیریت و پیاده سازی در ایران می تواند جزو بهترین ابزار دورکاری طبقه بندی شود. این برنامه علاوه بر حفظ امنیت داده با داشتن سادگی کار را برای تیم ها ساده می کند. امکان گزارش گیری و تحلیل داده در این نرم افزار فراهم می باشد. در تسکولو می توانید پروژه تعریف کنید و علاوه بر پیگیری پروژه ها امکان چت آنلاین نیز در آن فراهم می باشد.

 

 

برنامه کاربردی مدیریت پروژه ایرانی Taskulu

 پی گیر Peygir

پی گیر یکی دیگر از برنامه های مدیرت پروژه آنلاین ایرانی می باشد که مشابه نمونه های خارجی عمل می کند. این برنامه قابلیت گزارش گیری، تعریف پروژه های متعدد یا همان کارت، تیم سازی و … را فراهم می کند

 

بهترین ابزار دورکاری برای سمینار و تماس های آنلاین

 

اسکایپ Skype

اسکایپ یک برنامه کاربردی برای برقراری تماس های صوتی، تصویری و چت در فضای کسب و کار می باشد. این برنامه رایگان به امکان برقراری این تماس ها را از نقاط مختلف جهان با سرعت و کیفیت بالا فراهم می آورد. جالب است بدانیم بسیاری از ویدئو کنفرانس ها توسط این برنامه برقرار می گردد. و در بسیاری از کشورها استفاده از این برنامه بسیار رایج می باشد.

 

برنامه چت آنلاین، تماس صوتی و تصویری اسکایپ Skype

 

اسکایپ برای کسب و کارها (Skype for Business)

این برنامه در واقع نسخه کاملتری از اسکایپ می باشد که امکان برقراری تماس گروهی تا 250 نفر را فراهم می آورد. این سرویس برخلاف اسکایپ رایگان نیست و نیاز به راه اندازی و پیکر بندی ویژه هر کسب و کار را دارد.

 

فلاک (Flock)

Flock یک برنامه پیام رسان و گفتگو برای تیم ها، کسب و کارها می باشد. ایجاد ارتباط بین اعضای تیم، حفظ تاریخ چه مکالمه ها و قابلیت پیگیری هر موضوع از دغدغه های مهم هر تیم است. در فلاک میتوانید تیم های مختلف بسازید، تسک ها را تعریف کنید وتبادل اطلاعات در یک تیم را مدیریت کنید. از ویژگی های جالب flock می توانیم به قابلیت اتصال به Trello، google analytics، google Drive و … اشاره کنیم این قابلیت به ما کمک میکند گزارش هایی از سایر نرم افزار ها را در flock به اشتراک بگذاریم. همچنین میتوان از این ابزار برای پیشبرد اهداف سئو و بهینه سازی سایت استفاده کرد. فلاک چیزی فراتر از یک پیام رسان است. این برنامه قابلیت برقراری تماس ویدئویی، جستجوی حرفه ای بین فایل ها و پیام ها را دارد.

 

 

نرم افزار چت آنلاین flock برای کسب و کارها

آدوب کانکت (Adobe connect)

adobe connect یکی از حرفه ای ترین برنامه های برگزاری کلاسها، سمینارها و کنفرانس آنلاین می باشد. این برنامه بر خلاف سایر رقبای خود دارای ویژگی های خاصی مانند امکان طراحی و تنظیم اختصاصی  و مدیریت نمایش آیتم های صفحه کنفرانس می باشد. امکان ساخت و ذخیره layout مختلف برای هر سمینار و قابلیت استفاده از چند layout در سمینارها و امکان ذخیره کردن مطالب و فایل های هر سمینار و استفاده مجدد در سمینارهای بعدی بسیار کار با این برنامه را ساده تر کرده است.

برگزاری کلاس و سمینار آنلاین Adobe connect

 

بهترین ابزار دورکاری برای ذخیره فایل

 

وان درایو (OneDrive)

OneDrive یکی از برنامه های ماکروسافت است و فضایی برای ذخیره کردن فایل و تصاویر فراهم آورده است و می توانیم با دیوایس های مختلف به آن دست پیدا کنیم. فضای دخیره سازی و ویژگی های این برنامه باعث شده جزو بهترین ابزار دورکاری طبقه بندی شود. یکی از قابلیت های خاص این برنامه امکان دسترسی به فایل های ذخیره شده در آن به صورت offline  می باشد. بسیاری از افراد برای داشتن back up از فایل های خود از OneDrive

استفاده می کنند. در شرایطی که به صورت دورکاری فعالیت می کنیم میتوانیم فایل های مورد نیاز خود را در این برنامه ذخیره کنیم و از راه دور از آن ها استفاده کنیم. فایل های ذخیره شده در OneDrive

را می توانیم با دیگران به اشتراک بگذاریم و دیگر نیاز به اتچ کردن فایل های سنگین در ایمیل نیست.

 

یکی از ابزارهای ذخیره فایل برای دورکاری OneDrive

 

گوگل درایو (Google Drive)

گوگل درایو یک فضای ابری برای ذخیره به اشتراک گذاری و ویرایش فایل می باشد. این سرویس به دوبخش تقسیم می شود بخش شخصی و بخش کسب و کار. در بخش در نظر گرفته شده برای استفاده شخصی در ابتدا 15 گیگابایت فضای ذخیره سازی به صورت رایگان به شما اختصاص داده می شود. و امکان دسترسی به فایل ها از دستگاه های مختلف فراهم است. برخلاف بخش شخصی گوگل درایو، بخش مربوط به کسب و کار رایگان نمی باشد. درواقع سازمان ها می بایست هزینه فضای مورد استفاده توسط کارمندان خود را پرداخت کنند. در واقع این بخش از گوگل فراتر از ذخیره فایل می باشد و این بخش را با عنوان Drive Enterprise و Google Cloud هم شناخته می شود. گوگل درایو سرویس هایی مثل Google Docs برای ایجاد امکان ویرایش فایل های متنی از طریق ماکروسافت ورد، Google Sheets برای ویرایش فایل های ماکروسافت اکسل، Google Slide برای ویرایش اسلایدهای پاورپوینت، را ارائه می نماید. باشد.

گوگل درایو یک ابزار اشتراک فایل

 

دراپ باکس (Dropbox)

این برنامه نیز یکی از برنامه های کاربردی برای ذخیره وبه اشتراک گذاری فایل می باشد. دراپ باکس هم درای دو بخش است یک بخش برای فریلنسرها و افرادی که به تنهایی کار می کنند و یک بخش هم برای کسب و کار ها. بخش مربوط به فریلنسرها رایگان بوده و 2 گیگ فضا را به کاربر اختصاص می دهد. دراپ باکس برای کسب و کار یا Dropbox Business علاوه بر تامین فضای ذخیره سازی فایل امکان تامین فضای مناسب برای منسجم کردن فایل های یک تیم در فضایی امن می باشد و در هر زمان و مکانی می توان از این دیتا استفاده کرد. و همچنین این برنامه قابلیت ارتباط با trello را نیز دارد.

 

علاوه بر این این برنامه ها می توانیم برنامه های کاربردی دیگری مثل مگا (Mega)، آی کلود(iCloud)، نکست کلود (NextCloud)، پی کلود (PCloud) و….. را نام برد.

 

 

درباره ما

زانیم در تلاش است برای هر پروژه همه ابعاد فنی، و تکنولوژیکی یک پروژه را بررسی کند و مناسبترین راه کارها را برای برآورده سازی نیازهای کوتاه مدت و بلند مدت پروژه ها برآورده سازد.

بررسی اختصاصی هر پروژه و رویکرد فنی و  Solution  محور به پروژه ها مواردی است که می تواند برای هر پروزه ارزش افزوده قابل توجهی به همراه داشته باشد. 

تماس با ما

کلیه حقوق این سایت مربوط به گروه زانیم می باشد.

برای دریافت لیست رپورتاژهای انگلیسی با ما تماس بگیرید.
This is default text for notification bar